Gyerekjóga 7-11 éves korig

Időpont: 
péntek, 2018, december 7 - 15:45 - 16:40

Jóga Anettal gyermekeknek 7-11 éves korig.
Ár: 1.200 Ft/alkalom.

Gyerekjóga óráim fő vezérfonala a " minden erőfeszítés kerülése", annak érdekében, hogy jól érezzék magukat az órán. Hogy érezzék saját magukat, felszabaduljanak, érezzék, hogy minden úgy jó, ahogyan van, a kereteket megadva persze, de nincsenek elvárások, ez nem verseny, hanem örömteli játék és mozgás. A gyerekjóga óráim célja a jógagyakorlatokkal, a mesékkel, (kisebbeknél mondókákkal) drámajátékkal, a relaxációval,hogy fejlődjenek, fejlődjön a testtudatuk, a beszédkészségük, az érzelmi intelligenciájuk, az egymáshoz való viszonyuk, társas kapcsolataik, erősödjön az önbizalmuk, ne csak a fizikai testük, de persze az is. :)
Célom a lecsendesítés. Ha megnyugszanak, akkor jobban tudnak koncentrálni, összeszedettebbek, kiegyensúlyozottabbak lesznek,  és a gyakorlások során elsajátítják azokat a "praktikákat", ahogyan később ők saját maguk tudnak majd ellazulni, feloldódni, kapcsolódni, eligazodni a világban, eligazodni a saját világukban.
A jóga nem vallás, hanem a kiegyensúlyozott élet tudománya. Nem tudom besűríteni ide, hogy mi is pontosan a jóga, meg kell tapasztalni, ezért várom szeretettel a gyerkőcöket! :)
Namaste, Anett