INGYENES meditációs gyakorlás - GYJE

Időpont: 
péntek, 2018, június 15 - 19:00 - 19:45

Péntek esténként újra INGYENES meditációs foglalkozáson vehettek részt a Jógastúdióban. A foglalkozást a Győri Jóga Egyesület színeiben ajánlom mindazoknak, akik szeretnének megtanulni meditálni, vagy már eleve szoktak, de ülnének velünk is a csendben.

Ezeken az egyórás alkalmakon megismerkedünk néhány alapvető relaxációs technikával, és elsajátítunk néhány olyan lélekemelő szanszkrit nyelvű mantrát a Himalájai Jógatradícióból, amelyek gyönyörű keretbe tudják foglalni napjainkat, gyakorlásainkat, és sokat segítenek abban, hogy mindaz, amit a nap folyamán teszünk, mondunk, gondolunk, tudatosabbá váljon bennünk. Szépen énekelhető, de nem bonyolult dallamokat, csodás szövegeket fogunk közösen zengetni, a szövegeket helyben adom hozzá - zenei és nyelvészeti előképzettség tehát nem feltétel! :) Ezen kívül megtanulhatunk és gyakorolhatunk egyéb, ismert mantrákat is, mint pl. a Gayatri Mantrát. A foglalkozásokat Gergó Veronika jógaoktató vezeti.

A gyakorlások gerincét közös meditáció adja, amelynek bevezetéseként azok is megtanulhatnak néhány igazán hatékony, a meditatív tudatállapotot elősegítő pránajáma technikát (légzőgyakorlatot) és a jógahagyományból származó csakratisztító gyakorlatot, akik egyébként nem járnak jógára. Jöhettek nyugodtan sokan, elférünk! Érkezés 18.45-től, korábban NE CSENGESSETEK!

A részvételhez nem muszáj csatlakozni Egyesületünkhöz, de örülünk, ha így döntesz. Az 1500 forintos éves tagsági díj teljes egészében lejógázható, és reményeink szerint számos közös programot fogunk még szervezni a jövőben.

Szeretettel várlak Benneteket!