Nalini női jóga - 8 alkalmas tanfolyam Boldogasszony bölcsessége

Időpont: 
szerda, 2018, június 20 - 17:00 - 18:45

A Nalini női jóga órákon a gyakorlásunk fókuszában elsősorban a női testünk, a női lelkünk és a női minőségeink felfedezése, megtapasztalása áll, melyben a jóga eszközei vannak segítségünkre. Az órákat elcsendesedéssel, női minőségeinket támogató mudrákkal, mantrákkal kezdjük, az ászanagyakorlásban a női testünk természetes folyamatait is figyelembe vesszük, így pl. menzesz idején módosítjuk a gyakorlásunkat. Női körben, a női kör erejét használva dolgozunk önmagunkon hétről hétre. A Nalini Női jóga finom módszere segít közelebb kerülni nőiségünkhöz, belső ritmusunkhoz, sokat segíthet női panaszok esetén, segít a mindennapi stressz oldásában, segít feloldani, gyógyítani a női testünk, lelkünk esetleges elakadásait, támogatja jóllétünket.

Ezen a tanfolyamon a magyar kultúrkör ősi női minőségének, Boldogasszonynak nyomába eredünk, és talán sikerül a mai női létünk számára is értékes bölcsességeket felfedeznünk, és a jóga gyakorlással integrálnunk.

Az órák egymásra épülnek, és mindig az óra eleji rövid bevezető beszélgetésnek megfelelően jógázunk, gyakorlunk, hisz a jóga tapasztalati út, és a legfontosabb ezen az úton a rendszeres gyakorlásunk. Kezdőknek és már gyakorlottabb jógásoknak is ajánlom, hiszen a fejlődés mindig egyéni, és mindenki a saját testi-lelki-mentális állapotának megfelelően tud tanulni belőle.

Minden óra után rövid írásos összefoglalót küldök a tanultakról a résztvevőknek, ami segíti az otthoni gyakorlást, elmélyülést.

A 8 alkalmas tanfolyam erre a tanfolyamra szóló bérlettel látogatható, ami 12.000 forintba kerül. (1500/alkalom)

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges a Virasana honlapon:

http://www.virasana.hu/hu/esemeny/nalini-noi-joga-8-alkalmas-tanfolyam-boldogasszony-bolcsessege

A maximális létszám: 15 fő

Gyere és tapasztald meg Te magad is a változást, sok szeretettel várlak!

Bármi kérdésed felmerül, írj nekem az eszteli@t-online.hu emailcímre, vagy hívj a 06305804079-es telefonszámon.