Nalini női jóga - női egészségünk támogatása jógával

Időpont: 
csütörtök, 2018, december 6 - 17:00 - 18:45

 

A Nalini Női jóga finom módszere alapvetően segít közelebb kerülni női minőségeinkhez, belső ritmusunkhoz, sokat segíthet női panaszok esetén, segít a mindennapi stressz oldásában, segít feloldani, gyógyítani a női testünk, lelkünk esetleges elakadásait, segíti jóllétünket.


A mai világ különféle ingereivel igyekszik elnyomni a természetes női minőségeket és sokszor mi magunk sem tudjuk már tartani az erre épülő szerepeinket. Ma titkolni kell, ha egy nő menstruál, vagy mondjuk öregszik, pedig ezek a világ legtermészetesebb dolgai.

Ha egy nő elfordul a mélyen benne élő női minőségeitől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak nézhet elébe. A női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez, és a női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt.

Minden órán arra törekszem, hogy a mindennapok pörgéséből sokszor hiányzó finom, gondoskodó, szeretetteli minőségekkel és önmagunk felé értő figyelemmel gyakoroljunk, ezzel segítve nőiségünk újrafelfedezését.