ONLINE hatha jóga hétfő - Vera

Időpont: 
hétfő, 2020, november 16 - 17:00 - 18:30

Kedves Gyakorlók!
Sajnos újra be kell zárnunk a Stúdiót, ami viszont, ha nem teszünk semmit, már a fennmaradást veszélyezteti.
Ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok lépést tartani az Idővel, és online órákat tartani. Az elsőre a tervek szerint 13-án pénteken(!) 17.00 órakor kerül sor, amikor is a Stúdióból fogok bejelentkezni zoom vagy meet alkalmazással, még nem tudom. Sőt, ebben segítséget, javaslatot is elfogadok.
Amiben még segíthettek, az az, hogy megírjátok, csatlakoznátok-e az online alkalmakhoz. Én szeretem a hétfő(-szerda)-péntek 5 órás ritmust, de ha igény van rá, akár el is térhetünk ettől.
A másik, amivel támogathatjátok a működést és a megvalósulást, az az, ha az adminisztrációval minimálisan kell csak foglalkozni. Tehát Rátok bíznám az óradíj átutalását, bérleteitek kezelését. Aki ismer, tudja, hogy ez a terület nem az erősségem. A bejelentkezés a honlapon meg tud történni, aki az adott nap x óráig jelentkezik, e-mailben kap tájékoztatást a számlaszámról, ahova utalhat, és egy linket a foglalkozáshoz. Az ár 2.000,-/90 perc.
Végül még arra is van lehetőség, hogy magánórát kérjetek, ennek ára 6.500,-/90 perc. Ha házhoz megyek, akkor az esetleges útiköltség még ehhez adódik.
OTP SZÉP Kártyával természetesen továbbra is lehet fizetni, csak mindig írjatok róla, hogy kiállíthassam az online számlát. 
Ezeket találtam ki, Mariannal és Fannival még nem egyeztettem, ők is eldöntik, hogy szeretnének-e a Stúdióból jelentkezni, vagy megoldják máshogy.
Mi a véleményetek? Szeretnétek ezt így?
Vigyázzatok magatokra és egymásra, és gyakoroljatok úgy, ahogy Nektek a legjobb!
Szeretettel,
Vera