2014.01.01.: Újév Újholddal

Nem tudom, szoktátok-e, de ha nem, akkor most már idén szerintem ne is nagyon akarjátok elkezdeni  nézegetni az égen a Holdat, ahogy - gyönyörű ezüstös tejfehér fényével beborítva-átitatva az Őt kémlelőt - változik napról napra.
Nahát akárhogy is van, képzeljétek, 2014-ben az újév napja egybeesik az Újholddal! Ez azt jelenti, hogy ez az időpont most aztán tényleg egy kiváló lehetőség arra, hogy az életünkben elengedjük azokat a szokásainkat, viselkedési, érzelmi és gondolati mintáinkat, amik már nem abba az irányba visznek bennünket, amibe menni szeretnénk, és behozzunk a helyükre olyanokat, amik előre visznek a választott úton. Esetleg kitűzzünk új célokat, és ezzel megkönnyítsük saját magunk számára, hogy elinduljunk a kívánt irányba.
Ez megtörténhet pl. egy szép otthoni tűzceremónia keretein belül, de akár összejöhetünk barátainkkal is, hogy nagyobb Erőt adjunk egymásnak az előrehaladáshoz - Önmagunk felé. Mindnyájunknak jó Utat kívánok egy békés, boldog, igaz új esztendőben, sok szeretettel!
 
Vera

 

Címkék: