Az önmegvalósítás művészete

Az előadó kérésére ajánlom figyelmetekbe a következő előadást Győrben:

Fedezd fel az öntudatra ébredés, az önmegvalósítás útját belső szabadságod felé Heller Balázs, Jóga Asana Európa bajnok, és Life Coach vegetáriánus vacsorával egybekötött 3 órás inspirációs előadásában! Helyszín: Győr, Marcal étterem. Időpont: 2013. július 3. 17.00-21.00 óra.



1. KIHEZ SZÓL AZ ELŐADÁS?

------------------------------------

Ez az előadás a LELKEDhez szól , hogy képes legyél ÁTLÉPNI a materiális világunk korlátain, hogy a boldogságot már ne a külvilágban, de ott mélyen legbelül, önmagadban FEDEZD FEL. Az előadáson elhangzó inspiratív gondolatok, tanítások és gyakorlati útmutatások SZEMBESÍTENEK önvalóddal, hogy az öntudatra ébredéssel a korlátlan belső szabadságod fellegébe SZÁRNYALJ.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt korhatár nélkül, hogy megtedd az első lépést a változáshoz, hogy SZEMBESÜLJ és MEGOLDÁST TALÁLJ az élet adta nehézségekre, legyen az a párkapcsolat, család, karrier, betegség, belső korlátaink, félelmeink, bizonytalanság, kilátástalanság, útkeresés vagy pusztán önismeret. Az önmegvalósítás művészete az ÉLET művészete, melynek alkotója kizárólag TE lehetsz! Alkossunk együtt!

“Ahhoz, hogy megtudd mi vagy, előbb fel kell fedezned, mi nem vagy. És, hogy megtudd mi nem vagy, előbb gondosan figyelned kell magad, visszautasítva mindent, ami nem jár szükségszerűen együtt azzal az alapvető ténnyel, hogy: ’vagyok’. Minél világosabban megérted, hogy az elme szintjén csak tagadó kifejezésekkel írhatod le magad, annál gyorsabban érsz a keresés végére és ismered fel, hogy lényed korlátok nélküli. “ - Sri Nisargadatta Maharaj

2. VÉLEMÉNYEK, TAPASZTALATOK
--------------------------------------------
“Egy nagyon érdekes előadás, hogy megtanuld értékelni az élet szépségét.”

“Mindenkinek ajánlom ezt az előadást, aki a Belső Béke útjára kíván lépni.”

“Hatékony előadás, mely szembesít az élet értelmével, értékeiddel. Szívből ajánlom mindenkinek”

“Balázs segített felfedezni értékrendszeremet, melynek köszönhetően képessé váltam kapcsolatba lépni a lelkemmel, az igaz énemmel . Amennyiben keresed helyed e világban, ne hagyd ki ezt az előadást.“

3. AZ ELŐADÓRÓL
--------------------------
Heller Balázs (http://www.balazsheller.com/) legfőbb hivatásának az emberek inspirálását, motiválását tekinti előadásain, írásain, jóga óráin, meditációin, jógatáborain keresztül. Balázs 7 évesen kezdett el szertornázni, amit egészen 13 évig profi szinten űzött. Többszörös országos ifjúsági bajnokként és magyar válogatottként sok helyen járt a világban, majd az USA-ban, Franciaországban edzősködött. A torna után egyenes út vezetett a jóga világába. 2009-ben Dublinban elnyerte a Jóga Asana Európa bajnoki címet, majd családljával Máltára költözött, ahol létrehozta holisztikus jóga-fitnessz központját, ahol mind a mai napig privát és csoportos önismereti tréningeket, a vegán táplálkozásról szóló előadásokat, jóga és fitness órákat tart.
Balázs emellett rendszeresen tart jóga életmód táborokat, amely nemcsak a jógáról, de a személyiségfejlesztésről, a vegán életmódról és az öntudatra ébredésről is szól. 2009 óta life coachként (életvezetési tanácsadóként) dolgozik.

4. JELENTKEZÉS ÉS FOGLALÁS
-------------------------------------------
 

Jegyvásárlás és foglalás a Marcal Étteremben, Déry Tibor utca 11/a alatt. Jegyek elővételben május 31-ig 2500Ft, június 1-től pedig 3500Ft.

https://www.facebook.com/events/531576413569348/?fref=ts

Címkék: