BUÉK 2017!

Kedves Gyakorlók,
ha már nagyon hiányzunk, gyakoroljátok az alábbi gyakorlatsort, amit Eszter osztott meg az oldalán. Remélem, Eszter nem bánja, hogy idén ezzel kívánok Nektek minden szépet és jót magam és az egész Virasana oktatói csapat nevében 2017-re!
http://www.jogapont.hu/cikk/0000000534/szivcsakrat-harmonizalo-gyakorlatsor-/#.WGbPXLGZPR1
Kívánom mindnyájunknak, hogy tökéletes derűvel legyünk képesek elfogadni tökéletlenségeinket, és a nehezebb élethelyzetekben is sikerüljön tudatosítani, hogy ezen a Föld nevű bolygón épp azért időzünk épp ezekkel az adottságokkal, hogy itt és most ezeken munkálkodjunk. Tehát - olykor a látszat ellenére is! - a legjobb helyen és időben vagyunk, és a legoptimálisabb készlettel rendelkezünk ahhoz, hogy teljesítsük életfeladatunkat.
S hogy mi volna az? Társakat támogatni? Saját tudásunkat gyarapítani? Tudásunkat megosztani? Megmozdulni? Vagy épp leállni? Akciót indítani? Reagálni? Nem-reagálni? ... Sokféle lehet. Egy mindenképp közös bennünk: arra születtünk, hogy közelebb kerüljünk valódi Önmagunkhoz, és derűs pillanatokat, örömteli hétköznapokat éljünk tudatosan, saját természetünk szerint igazan. Hiszem és tapasztalom, hogy bennünket jógagyakorlókat ebben segít a jógagyakorlás.
A jövő évre tehát igaz, örömteli és tudatos pillanatokat, lélegzetvételeket kívánok mindnyájunknak minél nagyobb arányban, a Többiek nevében is nagy szeretettel,
Vera

 

Címkék: