GNM tanfolyamok vidéken

Szeretnél megismerkedni egy három szinten igazolt élettani rendszerrel, amely értelmezhetővé, vezérelhetővé tesz minden ún. megbetegedést? Ismerd meg a betegségek kialakulásának lelki okait, tudd meg, hogyan gyógyulhatsz meg belőlük természetesen.

Ismeretterjesztő előadás az 5 biológiai természettörvényről, a GNM három szinten igazolt, bio-logikus összefüggéseiről, első kézből, a GNM magyarországi meghonosítójától, Mambretti: Orvostudomány a feje tetején című könyv fordítójától. Bio-logikus megoldóképlet az ún. megbetegedések lelki indítékainak beazonosításához, az elváltozások lezajlásának feltárásához.

Az 5 biológiai természettörvény:

  1. A megbetegedések (rák) vastörvénye
  2. A kétszakaszúság törvénye
  3. Az ontogenetikus (csíralemez központú) rendszer
  4. A mikroorganizmusok (gombák, baktériumok, vírusok) rendszere
  5. Az elváltozások biológiai értelme

Az ismeretterjesztő előadások bemutatják a felfedezés előzményeit, eseményeket, a természettörvényeket, a biológiai összefüggéseket – néhány gyakoribb megbetegedést és az azokat kiváltó érzelmi konfliktusokat. Az előadás végén választ kaphatsz kérdéseidre, ha kedvet kapsz, jelentkezhetsz a hétvégi alap tanfolyamra is. A tanfolyamokon behatóbb ismeretekre tehet szert megismerve a testünkben működő szervek működését, lehetséges elváltozás-mechanizmusát, okokat-következményeket.

Előadások és tanfolyamok időpontjai és helyszínei(jelentkezni a linkekben megadott e-mail címen lehet):

Pécs
Előadás: 2012.04.20 
Tanfolyam: 2012.04.21-22

Szeged
Előadás: 2012.05.04 
Tanfolyam: 2012.05.05-06

Debrecen
Előadás: 2012.06.01 
Tanfolyam: 2012.06.02-03

Győr
Előadás: 2012.05.11 e-mail: aniko@biologika.hu
Tanfolyam:2012.05.12-13 e-mail: aniko@biologika.hu

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a Biologika Szabadegyetem nem nyújt akkreditált képzést, a Biologika Szabadegyetem önfejlesztő oktatásait máshol nem lehet felhasználni hivatkozási alapnak.

Szeretettel várunk az előadáson, hozd magaddal egészségtudatos barátaidat is!

Üdvözlettel,
Kozák Anikó, szervező
aniko@biologika.hu