Gondolkodási mintáink FÉNYÚT tanfolyam 1 napos program

 

Szeretettel meghívlak:
Gondolkodási mintáink FÉNYÚT tanfolyam 1 napos program
Helyszín: Győr Virasana Jógastúdió
Időpont: 2013. május 4. 9:00 – 17:00

http://fenyut.wordpress.com/hirek/aktualis-programok/

Bejelentkezés, információ:

Somogyi Tibor
somogyiti@gmail.com
+ 36 30 69 51 932

Gondolkodási mintáink

Változó világunkban, a gyors átalakulások időszakában a régi, megszokott gondolkodási mintáink már nem eléggé eredményesek, nehezen találunk megoldásokat. Valójában mindez része a változás, átalakulás folyamatainak. Ezek feldolgozására, feloldására született az új 1 napos FÉNYÚT program.

A megszokott, meghatározó logikus, lineáris gondolkodásmód feloldása, elhangolás.
A megszokott, meghatározó képi-asszociatív gondolkodásmód feloldása, elhangolás.
Kivetítéseink projekcióink feloldása
Ráhangolódás a megismerést, elfogadást, megértést és megoldást kínáló intuitív szemléletre.

A FÉNYÚT tanfolyam egy saját tapasztalatokon keresztül létrejött új módszer, a legújabb és hagyományos eszközök szintéziséből alakult ki, és folyamatosan változik, fejlődik. A módszerek: Erőtér Technika - AFT, Elmeakupunktúra - A4TM, Tudatos légzés, Meditációk, Dialógus, Alkalmazott kineziológia. Alapos érzelmi, lelki, gondolati nagytakarítás, ahol minden akadályozó érzelmi állapotunk, gondolati folyamatunk, valamint ezek minden aspektusa, megnyilvánulása feltárul, és megtörténik az áthangolásuk és feloldásuk. Az alkalmazott kineziológia izomtónus tesztelési módszerével minden résztvevőnél minden érzésre, folyamatra megkeressük az okot és életkort, és a problémát ebben a helyzetben oldjuk fel. A feloldás, elengedés gyengéd és hatékony módon történik.

Bízom abban, hogy az új témák feldolgozása, feloldása sokat segít a fejlődésben.

A változások szellemében megújult módon, lényegesen több figyelmet és szándékot szentelünk a magasabb tudatossági szintekre hangolódás folyamatának, a Bátorság Pártatlanság Bizalom Hajlandóság Remény Elfogadás Megbocsátás Együttérzés Bölcsesség Megértés Szeretet Öröm Derű Békesség Áldás Tiszta tudat Megvilágosodás Fényességes Világának.

Szeretettel várlak!

Minden jót kívánok! Üdv!

Tibor
http://fenyut.wordpress.com/