Régi-új óratípus: Meditációs gyakorlatok Verával

Kedves Gyakorlók!

Közkívánatra újra indul a pránajáma, relaxációs, koncentrációs és vizualizációs (később esetleg kriya jóga) gyakorlást magában foglaló 1 órás meditációs foglalkozás! 

60 perces meditációs gyakorláson hosszabb közös mantrázással indítjuk a foglalkozásokat, majd követve és elmélyítve a hatha jógafoglalkozások tematikáját relaxációs, légző- és mentális gyakorlatokkal kitisztítjuk energetikai és mentális rendszerünket - különös tekintettel a gyakorlásban érintett erőközpont területére. Dolgozni fogunk koncentrációs képességünk fejlesztésén is, melynek során terveim között szerepel a mantra/szimbólum, a tárgyak, képek, illetve láng (mécses) használata is.  Mindezt követően, a gyakorlás második felében kerül sor a tulajdonképpeni meditációs gyakorlásra, amelynek során csak remélni tudom, hogy alázatos gyakorlásunk eredményeként az Égiek segítségével minél többen megtapasztalhatjuk majd mindazt a leírhatatlan áldást, amit a meditációs tudatállapot az ember életébe mintegy ajándékképpen hoz.

Köszönöm a bizalmat, szeretettel várlak Benneteket péntekenként este fél 8-tól! Negyed előtt légyszi ne csöngessetek! Köszönöm!