Tudatfejlesztők önképző köre

Kedves Gyakorlók, Érdeklődők! Kedves Vendégeim és Látogatók!

Egy ideje már érlelődik bennem a gondolat, de kedves és szívet melengetően motiváló külső hatásoknak engedve végül tegnap este, azaz 2013.11.24-én megérett bennem az elhatározás, hogy mentális gyakorlásaimat egyfajta rendszerbe szedve lehetővé teszem más Gyakorlóknak is, hogy érdeklődés esetén - átmenetileg vagy akár tartósan, mindenfajta kötelezettség és elvárás nélkül - csatlakozzanak ahhoz az éppen most megalakuló önfejlesztő körhöz, amelynek célja nem több, mint segíteni-támogatni önmagunkat és egymást tudatossági szintünk emelésében.

Mivel fő munkaeszközünknek és munkálkodásunk terepének is elsősorban az elmét tekintjük, a gyakorlás megkezdéséhez nem lesz szükség semmilyen nagyobb beruházásra vagy helyváltoztatásra. Célunk, hogy elménk működésének tudatosításával, fokozatos átvilágításával és uralásával képessé váljunk arra, hogy szenvedésünket okozó ragaszkodásainkat elengedve, rendszeres meditálóvá válva valóban Emberhez méltó életet élhessünk. A gyakorlatokat rendszeresen közzéteszem, így a csatlakozni vágyók bármikor elkezdhetik a munkát. Tapasztalatainkat igény szerint havonta egyszer megoszthatjuk egymással a már eddig is működő teázós jógás beszélgetéseinken.

Fontosnak tartom már itt leszögezni: Nem egy véglegesen kialakult rendszerről van szó, pláne nem arról, hogy a feladatokat én találnám ki. Az én szerepem ebben a történetben jelenleg mindössze annyi, hogy ennek a fórumnak a megteremtésével, valamint példamutatással és biztatással megpróbálom segíteni azokat, akik szívesen munkálkodnának önmagukon, és akiknek jól esik ez a fajta támogatás. Reményeim szerint lesznek e sorok olvasói között olyanok, akik előrébb járnak nálam ezen az Úton. Őket külön kérem, hogy tiszteljék meg, és megértő jelenlétükkel segítsék munkánkat csatlakozásukkal! Ami engem illet, jelenleg napi két meditációval tartom karban életminőségemet, elmeállapotomat, lelki békémet, és amikor ez elmarad, akkor bizony érzem az Egységből való kiszakítottságot és az ezzel járó süllyedést. Célom, hogy elmém csöndje állandóvá váljon, és hogy minél több Embertársamat tudjam segíteni a Megvilágosodás felé vezető úton.

Kívánom, hogy minden Kereső számára még ebben az életében jöjjön el az idő, amikor megtapasztalhatja az elme csöndjét, a lélek békéjét és gyógyító erejét, az önzetlen szeretetet! Váljon tehát csodálatos átmeneti lakóhelyünk, a Föld az együttérzés és szeretet bolygójává!

Remélem, hogy ez a lehetőség tiszta szándékomnak megfelelően nyitott szivekre talál.

Gyakorlásunkhoz Mindnyájunknak szorgalmat, türelmet és kitartást kívánok!

Szeretettel:

Vera

1. hét: