!!!Változás a bejelentkezés rendjében!!!

!!!FIGYELEM!!! FONTOS VÁLTOZÁS A BEJELENTKEZÉS MÓDJÁBAN!!!

Mint azt bizonyára már többen tapasztaltátok, az adminisztrációs teendőkben (bejelentkeztetés, telefonos és e-mailes lemondások, várólistások kezelése stb.) nem vagyok valami tehetséges. Az utóbbi időben rendkívül sok energiát emésztett fel nálam ez a feladat, így már egy ideje terveztem, hogy óráimra csak itt, a honlapon található egyes eseményeknél lehessen jelentkezni.

A Sors úgy akarta, hogy az átállás ne fokozatosan, hanem egészen hirtelen történjen meg, ugyanis a pénteki állatkerti halloweenozáskor a boszorkányok és más szellemek közbenjárásával lába kélt a táskámnak benne egyebek mellett a bejelentkezős füzetemmel.

Egy a családunkhoz közel álló kedves programozó aktív segítségével - akinek ezúton is köszönöm munkáját! - reményeim szerint hamarosan átlátható, logikus módon megoldódik az eseményekre való jelentkezés kérdése.

A következő heti foglalkozásaimat a jobb oldali sávban, illetve a naptáron keresztül érhetitek el, de listázva megtaláljátok a következő címen is:

http://virasana.hu/hu/eventlist

A foglalkozásokra történő jelentkezéshez regisztráció és bejelentkezés szükséges, de az semmiféle kötelezettséggel vagy teherrel nem jár. A bejelentkezés törölhető, ha nem tudsz jönni, kérlek, tedd meg, hogy visszavonod előzetes jelentkezésedet! A jelentkezések szerkesztése a jobb oldali "navigáció" menüben lévő "esemény részvételeim" menüpont alatt érhető el. Egyelőre 15 fő jelentkezését fogadja el a rendszer, utána inaktívvá válik a "részvétel jelzése" gomb. Ha tehát egy foglalkozásra nem tudsz jelentkezni, akkor az azt jelenti, hogy éppen akkor teltházas az esemény. Később még érdemes visszanézni, hiszen kivétel nélkül mindig vannak visszamondott jelentkezések! A várólista kezelése még kialakítás alatt van, reméljük, sikerül majd azt is megoldani.

Ha segítségre van szükségetek, szóljatok az órák után!

Megértésetekben bízva, azt megköszönve továbbra is szeretettel várlak Benneteket!

Vera