Virasana hírlevél: 2015. tavaszi-kora nyári programok, táborok

Kedves Gyakorlótársaim!

Ismét összegyűlt annyi programlehetőség, hogy érdemesnek láttam összeállítani egy tavaszi hírlevelet. A könnyebb átláthatóság kedvéért ezúttal is pontokba szedve tálalom elétek a tavaszi-kora nyári Virasana menüt:

1. Hétfő esténként továbbra is várom a meditálni vágyókat egyórás, közös INGYENES meditációs gyakorlásunkra. Érkezés: 19.15 után, kérlek, korábban ne csengessetek!

2. Szerdai napokon délután 3-tól agyvérzésen átesett, balesetet szenvedett, elesett, de járóképes társainkat várom hetente egy finom INGYENES terápiás jógagyakorlásra.

3. Kéthetente csütörtökön 19.00 órától Brigi vár Benneteket egyórás gyógyító hangfürdőjére, ahol a tibeti hangtálakcsodás rezgéseire relaxálhattok. Ára: 1.000,-/fő

4. Hanna Sukhmani Kaurral továbbra is havi egy vasárnapon gyakorolhatjátok a kundalíni jógát. Tavaszi időpontok:március 15, április 26. 10.00-14.00 óra. Ára: 5.000,-/fő.

5. Nyári Laci szintén havi rendszerességgel, péntek esténként 19.15-től folytatja, amit elkezdett integratív body workshopjain, ahol intimitásra való képességünket fejleszthetjük játékos és meditatív módszerekkel. Időpontok: március 13., április 10., május 20., június 5., július 3. Ár: 3.000,-/fő. Érkezés: 19.00 órától!

6. A kineziológia, homeopátia és a Gyógyító Buddha gyakorlatok jó ismerője, Somogyi Tibor legközelebb március 7-én, szombaton látogat el hozzánk egy Erőtér Technika Kineziológia Homeopátia Nap c. programmal. 10.00 órától 14.00 óráig meditálhatunk és gyakorolhatunk vele, megtanulhatjuk az izomtesztelés módszerét és kérésre akár alkati szerünket is meghatároztathatjuk. Éljetek a lehetőséggel! Ár: 4.000,-/fő.

7. Drága Tanítóm, prof. dr. Timcsák Géza és társa, Ivo Sedlacek május 9-10-én Kiskunhalason várnak bennünket Szavita jóga hétvégénahol a klasszikus jóga és az élő zene kombinációjából született egyedi módszerükel ismerkedhetünk meg. Még van hely az autómban, jelezd, ha érdekel a lehetőség! Részletek: Ár: 23.000,-/2 nap.

8. Jógatúra 2015.!!! Akik szeretnének velem néhány napot tábori körülmények között eltölteni, azoknak idén is a Déli Kárpátokban lesz erre lehetőségük április 30-május 3. között. A jógát ötvözzük a csodás vidék bebarangolásával, felfedezésével - egyik nap igazán intenzív túrára számítsatok! A túravezetést idén is barátom, Kocsik András "KárpáTrek" vállalta, szállásunk kényelmes, étkezésünk kiadós - bár valószínűleg kevéssé jógikus :) - lesz. Ár: 37.000,-/fő szállással, túravezetéssel, jógaprogrammal. Min. létszám: 6 fő. Jelentkezési határidő: április közepe.

9. Jógatábor Kassa Bélán Timcsák Gézával! Drága Tanítómmal idén is a szlovákiai Kassa Bélán táborozhatunk, az autóm idén Budapestről indul, de van még benne hely. Szívből ajánlom ezt a lehetőséget, szerintem a legjobb jógatábor csodás tanárokkal és programmal! Az utolsó nap itt is a túrázásé. Időpont: június 27-július 3. Ár: 15.000,- + 180 Euro/fő szállással, étkezéssel. További info: jogatabor.hu

10. Jógatanfolyamot hirdetek Győrben mindazoknak, akiket az ászana gyakorlás mellett mélyebben érdekel a jógafilozófia és a jógapszichológia is! A képzést végzett és leendő gerincjóga oktatók figyelmébe különösen ajánlom. A tanfolyam során többek között megismerjük a keleti emberképet, az elme részeit és funkcióit, az elme- és tudatállapotokat, kielemezzük az egyes csakrákat, beszélünk a 4 fő jóga útról, a légzés és meditáció szerepéről, az azonosulás problematikájáról, a lecsendesedés jelentőségéről, a szokásokról és a személyiség átalakításának lehetőségéről. Időpont: terv szerint havi rendszerességgel péntek esténként. Ár: 4.000 Ft/alkalom. Indulás: március/április. Kérem az érdeklődőket, jelentkezzenek, hogy pontosíthassuk az időpontot és a tematikát!

Ezen kívül természetesen továbbra is rendszeresen találkozhattok velem az INGYENES Gerilla Jóga Győr alkalmakon, illetve reményeim szerint a nyár egy nagyobb szabású szabadtéri rendezvényt is tartogat a számunkra, amit már a Győri Jóga Egyesület színeiben szeretnék megrendezni. Részletek később.

Mindannyiótoknak szép tavaszt kívánok sok szeretettel!

Vera