Jógastúdió

GYŐR:

Virasana Jógastúdió

Egy hely, ahol fellélegezhetsz!

9022 Győr, Bisinger sétány 26. 3/2.

A jógafoglalkozásokat Gergó Veronika hatha jógaoktató és stúdióvezető, Simonné Borbély Marianna és Beséné Dobóczki Erika gerincjóga oktatók, Tóth Eszter Nalini női jóga és Yin jógaoktató, Szalai Elvira hatha jóga és kundalini jóga oktató, Vaszari Fanni Vinyasa Flow jógaoktató és Balogh-Pécsi Anett gyermekjóga oktató tartják - sok szeretettel. Vértes Kornél Dream Cornere pedig az élőzene varázsával repít bennünket valódi Önmagunk felé...

A következő órarenddel várjuk a kedves Gyakorlókat a Bisinger sétány 26. sz. alatt:

Virasana órarend 2019.09.01-től: kattints!

Ami nem szerepel az órarendben:

- egyéb workshopok rendszeresen

Az órák csak bejelentkezéssel látogathatók! Minimum létszám: 3 fő. Maximum létszám a járványügyi helyzetre való tekintettel egyelőre: 10 fő. 

Bejelentkezés kizárólag regisztrációt követően itt a honlapon! Az aktuális foglalkozások a naptár funkcióból is elérhetők.

A stúdióvezető elérhetőségei: vera@virasana.hu20/2473049

Gyakran intézett kérdések (GYIK):

- Mit kell hozni a foglalkozásokra?

Kényelmes, laza öltözetet, trikó és még egy vékony réteg, hogy ne fázzatok. Ha fázós vagy, vastag zoknit, amit majd leveszünk. Cipő nem kell. Zuhanyozhatsz is nálunk, ha nincs Nálad törölköző, tudunk adni.

- Mi van akkor, ha csak egyedül én érkezem a foglalkozásra?

Ha nem érkezik másik gyakorló, akkor választhatsz: Vagy kifizeted a magánóra díját (6.000,-), vagy pedig elmarad a foglalkozás. Érdemes tehát párban érkezni. :) (Elnézést kérek azoktól, akiknek ez így nem szimpatikus. Ezzel a szabállyal csak annyi a célunk, hogy hosszú távon tudjuk ép testtel és lélekkel nyújtani mindazt, amit szeretnénk.)

- Lehet-e a közelben ingyen parkolni?

VÁLTOZÁS! A Révai utcában volnának ugyan ingyenes parkolóhelyek, de ezeket újabban felfestették és kitáblázták, hogy tilos. Szóval marad a Lidl parkoló, illetve a Révai Parkolóház mögötti szűz területek...