Bella Yoga

Bella Yoga képe

Email

Csak egyszerű szöveges email
Nem
Kovacs Bernadett
Foglalkozás, szakterület: 

jóga oktató

Érdeklődési kör: 

Utazàs,sport,könyvek,

Életfilozófia: 

Namasté,

Talán már gondolkodtál, hogy kipróbálnád a jógát, talán próbáltad is, vagy már lelkesen gyakorlod. Most itt az ideje, hogy a gondolatokat tettek kövessék, a próbálkozást eredmények,  az eddig tanultakat pedig a gyarapodás.

A nevem Kovács Bernadett.

2008-ban egy egyszerű könyvvel elindultam egy utazásra, ami mára ide vezetett, Győrbe. A kapcsolatom a jógával ártatlan flörtnek indult. Szerettem volna jobban kinézni, egészségesebben élni és főként megszabadulni az évek óta tartó hátfájástól. Egy könyv akadt a kezembe, ami elindított az utamon. Már pár hét gyakorlás után olyan változásokat tapasztaltam, melyek kezdtek meggyőzni arról, hogy ez végre működik. Fizikai állóképességem nőtt, hangulatom javult. Nyugodtabban, magabiztosabban kezeltem a mindennapi élet kihivásait.

4 év gyakorlás után 2012-ben egy hátizsákkal elindultam Ázsiába, hogy elsőkézből szerezzek tapasztalatokat. Ősi tradiciókat oktató iskolák után kutattam, hogy közelebbről is megismerjem a keleti filozófiát, tanításokat. 2013-ban Thaiföldön elvégeztem az első oktatói képzést, mint Asthanga Vinyasa tanár kaptam meg a tanitói engedélyt. Még ugyanebben az évben Indiába vitt az utam, itt találkoztam a Kashmir Shavism Yoga Iskola tanáraival, akikkel elvégeztem a második tanárképzőmet. A következö években felváltva tanultam és tanultam a Himalája lábainál különböző tanároktól.

Igy vált a jóga mára a mindennapi életem fontos részévé.

Milyen jógát tanitok?

Az óráimat a Hatha jóga alapjaira épitettem fel, mindenki számára könnyen érthető és kivitelezhető poziciókat tartalmaznak. Nem igényelnek különösebb hajlékonyságot, extra testalkatot. A gyakorlatokat dinamikus, erőnlétet javító ütemben végezzük, így nemcsak testünk rugalmasságát, hanem állóképességünket is növeljük. A pihentető, ellazító ászánák (poziciók) pedig a mentális egészségünket befolyásolják pozitívan.

Mit várhatunk a jóga gyakorlásától?

Jobb közérzetet, egészséget, erőnlétet.

Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb pszichés állapotot.

Ezek pedig hozzásegítenek egy harmonikusabb, energikusabb életstílushoz, mely rövid időn belül megnyilvánul majd mind a magánéletben, mint a munkában.

Történet

Ennyi ideje tag
1 év 6 nap