szalaikrisztian

szalaikrisztian képe

Email

Csak egyszerű szöveges email
Igen
Szalai Krisztián
Foglalkozás, szakterület: 

Jógaoktató, coach, Theta Healing konzulens

Érdeklődési kör: 

jóga, önismeret, vega kaják, erőfeszítésmentes teremtés, közösségek, önfenntartás

Életfilozófia: 

A Jóga a Mindennapi Életben rendszert 2002-ben ismertem meg és kezdtem el gyakorolni. Ez egy tradícionális jógarendszer, amely több jógautat - rádzsa, gjána, bhakti és karma jóga - ötvöz. Az órákon a rádzsa jóga elemeit - ászanák, pránajáma, meditáció - gyakoroljuk. Mindezt a rendszer megalkotójának, Swami Maheshwaranandának köszönhetően olyan formában, hogy azt mi nyugati emberek is könnyen elsajátíthatjuk. A rendszer szintenként épül egymásra, a könnyebb gyakorlatok mindig előkészítik a későbbi, esetlegesen nehezebb ászanákat, szinteket.

Hozzám a filozófiai (gjána jóga) rész áll az egyik legközelebb. Azt is szeretem, amikor sikerül igazán elmélyedni a gyakorlásban, és kikapcsolni az elmémet. Sokat köszönhetek a jógának , mind a fizikai szinten, mind az önismereti és szellemi résznek, amit több-kevesebb sikerrel tudok alkalmazni az életemben. Számos alkalommal lettem jobban, múlt el nyavalyám, vagy kerültem jobb kedélyállapotba pusztán a jóga gyakorlása által. Ez egy gyakorlati tudomány, amit érdemes kipróbálni (az órán), és a pozitív hatásai miatt beépíteni a napi tevékenységeink közé (otthon). 

Mindazt a tudást és tapasztalatot, amit eddig megszereztem a jógaúton (és az életben) szívesen adom át neked, aki eljössz hozzám gyakorolni. heart

 

Mail: krisztian.szalai@gmail.com

Telefon: +36 20 5307294

Történet

Ennyi ideje tag
1 év 3 hét