Csakraharmonizálás, vezetett meditáció, Deeksha

Csakraharmonizálás, vezetett meditáció , Deeksha

Szívcsakra (Anahata)

2013. NOVEMBER 23. 10:00 – 13:00 óra

helyszín: Virasana Jógastúdió, Győr, Bisinger József sétány 26.

A szív csakrája a test és a lélek között összekötő kapocsnak tekinthető, az életerő központja. Mindenekelőtt önmagunkat kell szeretnünk, mivel valójában csak ekkor tudunk másokat szeretni. Ez a csakra felelős az együttérzésértfeltétel nélküli szeretetért, megbocsátásért, elfogadásért. A szív csakra állapota megmutatja, mennyire tudunk szeretni és mennyire fogadjuk el mások szeretetét.

A szívcsakra diszharmonikus működése esetén nehezünkre esik elvárások nélkül adni, akár anyagi javakról, akár kedves gesztusról van szó. Ennek a csakrának az alulműködése esetén képtelenek vagyunk viszonozni a szeretetet, félünk feltárni legbensőbb gondolatainkat, érzéseinket. A szívcsakra alulműködése esetén – attól tartva, hogy megsebződünk – képtelenek vagyunk megnyílni. A szeretet minden erőnk forrása, ha blokkoljuk a szeretetet, akkor mindent blokkolunk.

Ki tudod-e mutatni a szeretetet, az érzelmeidet? Félsz-e a csalódástól? Hogyan viszonyulsz a feléd irányuló gyengédséghez, kedvességhez, jóindulathoz?  Mennyire mélyek, vagy felszínesek a kapcsolataid? A nyitottságot és hálát gyengeségnek, vagy erősségnek értékeled? Van-e benned félelem a veszteségtől, a visszautasítástól? Van-e benned birtoklási vágy, érzelmi bizonytalanság, féltékenység? Szoktál-e önsajnálatba   menekülni? Meg tudod-e tapasztalni az isteni szeretetet?

Ide tartozik a szív, a gerincnek a nyak és derék közötti része, a mellkas és a mellüreg, a tüdő alsó tájéka, a vér és a vérkeringési rendszer, a bőr, a kezek. A szívcsakra zavarára vezethetők vissza az immunrendszer nem harmonikus működéséből eredeztethető betegségek, mint pl. az allergiák, az autoimmun betegségek, az immungyengeség, a fertőzések.

Ha szeretnél tovább fejlődni, akkor nagy szeretettel várunk a programunkra ahol vezetett meditációval, indiai csakratisztító gyakorlatokkal, az Egység Egyetem (Oneness University) tanításaival, csodaszép energiákkal és zenékkel szeretnénk Neked ebben segíteni!

Időpont2013. November 23. (szombat) 10:00 és 13:00 óra között

Helyszín: Virasana Jógastúdió, 9021 Győr, Bisinger József sétány 26.

Hozzájárulási díj: 3,500,- Ft

Jelentkezni: Szigeti Enikő – anandaprema.hu@gmail.com vagy 06-70/429-6169

Hasznos info: Polifoamot, párnát és takarót tudunk biztosítani. Vizet és esetleg papír zsebkendőt hozzál magaddal légy szíves. Kényelmes ruhában gyere!