Hírek

10 milliószoros napok 2018-ban

TÍZMILLIÓSZOROS napok 2018-ban:

- 2018. március 2.
- 2018. május 29.
- 2018. július 16.
- 2018. október 30.

Február 12, 13-i gerincjóga foglalkozások elmaradnak!

Kedvesek!
A hétfői és a keddi (2018. február 12-13-i) gerincjóga óráim betegség miatt elmaradnak.
Köszönöm a megértéseteket!

Február 2. du-i foglalkozások ELMARADNAK!!!

Ne gyertek ma órára és meditálni, mert sajnos lebetegedtem. Bocsánat!

Vera

 

 

 

12 alkalmas Nalini női jóga tanfolyam - Áramlásban az őselemekkel

A Nalini Női jóga finom módszere alapvetően segít közelebb kerülni női minőségeinkhez, belső ritmusunkhoz, sokat segíthet női panaszok esetén, segít a mindennapi stressz oldásában, segít feloldani, gyógyítani a női testünk, lelkünk esetleges elakadásait, segíti jóllétünket.

Boldog karácsonyt! - a Belső Fény ünnepéről röviden

Téli Napforduló a Fény ünnepe, a Fény születése – ennek szimbóluma a keresztény világban a Karácsony ünnepe, amikor a Megváltó születésén keresztül szimbolikusan a Belső Fény létrejöttét ünnepeljük. Évről-évre összegyűlünk a szeretet nevében, és valami csodát viszünk végbe: egy napon több millió, több milliárd ember a Szeretet és Elfogadás jegyében él, kapcsolódik egymáshoz, ad és elfogad, vagy legalábbis megpróbálja azt. :)

Jógázz a női ciklusoddal összhangban! - Esti 6 alkalmas Nalini női jóga Eszterrel

A nyári időszámításhoz igazodva esti időpontban 6 alkalmas Nalini női jóga minitanfolyam indul 2017.05.08-án 19.00 órától.

Ez a hat alkalom kifejezetten arról szól, hogy hogyan gyakoroljunk jógát a női ciklusunknak megfelelően. Mit és mikor érdemes, vagy nem érdemes, esetleg kifejezetten kerülendő gyakorolni a női ritmusunk megtartása érdekében, amely női létünk alapja.

Tavaszi Nalini tanfolyamok - Női hormonok a csakráink tükrében

A tavaszi szünet után újabb 9 alkalmas Nalini női jóga tanfolyamok indulnak.

Öngyógyító Kör és Klub!

Szöllősi-Vajthó Szandrával nagy örömmel osztjuk meg Veletek barátságunk egyik nemes gyümölcsét, ami nem más, mint egy terveink szerint mostantól havonta kétszer látogatható Öngyógyító Kör, ahova elsősorban mozgásszervi panaszokkal küzdő embertársainkat várjuk.

Friss órarend!!! Érvényes: 2017. januártól

Végre elkészült a könnyedén átlátható, nyomtatható, akár terjeszthető :) aktuális VIRASANA ÓRAREND!!! A hétvégi workshopokról továbbra is a naptár menüpontban tájékozódhattok.

Szeretettel várunk Benneteket!

Nalini női jóga 2017.01.19-től

Kedves Erdeklődő Lányok, Asszonyok!
A 2017.01.19-én csütörtökön 17 órától induló Stresszoldás női szemmel 10 alkalmas Nalini női jóga tanfolyam elérte a maximális befogadóképességét, elfogytak a helyek. A szerda délelőtt induló csoportban még vannak szabad helyek, oda még tudtok jelentkezni. Békés, szeretetteli, stresszmentes napokat Mindenkinek!
Eszter

Oldalak

Feliratkozás Hírek csatornájára