Mandala Zenés Hangfürdő Szegeden: májusi programajánló

 

Májusi hangfürdőink időpontja egyik esetben teljesen, másik esetben szinte egybeesik a hónap két jelentős holdfázisával, a Teliholddal és az Újholddal. Nagyon örültünk ennek az egybeesésnek, mert úgy gondoljuk, hogy a hangfürdők minden résztvevőt (akár aktív, akár passzívan résztvevő) segíti a ráhangolódásban és érzékenyebbé teszi a finomabb energiák megtapasztalására. Szintén lehetőségünk van az elmélyülésre és kívánságaink, terveink megfogalmazására és tudatosítására az elkövetkezendő időszakra.

Telihold” – Május 5. (szombat) 18.00 – 20.00

A május 5.-i hangfürdő utáni hajnalon, pontosabban vasárnap 5.36-kor lesz Holdtölte. A telihold szimbolikusan a teljességet, tökéletességet és a befejezettséget jelképezi, régebbi kívánságaink beteljesülhetnek, ami alkalmat ad az ünneplésre. A tradicionális kultúrákban régen és számos nép ma is megünnepli a Hold teljessé válását. Ugyanakkor szintén jó alkalom, hogy megfogalmazzuk, mit csökkentsünk magunkban az elkövetkezendő két hétben harmóniánk érdekében.

 

Újhold” – Május 19. 18.00 – 20.00

Újhold másfél nappal a hangfürdő után lesz. Szimbolikus jelentése: visszatérés az alvilágból. Érdemes lesz megfigyelnünk álmainkat, mert fontos információkat hordozhatnak a következő két héttel kapcsolatban. Ilyenkor megfogalmazhatjuk, milyen új dologba szeretnénk kezdeni, mit szeretnénkkiteljesíteni.

A kezdés időpontja: 18.00, a helyszín: Waldorf Iskola, Szeged, Kolozsvári tér 1-2.

Légy szíves, jelezzétek, ha jöttök a könnyebb tervezhetőség miatt itt: mandala.hangmuhely@gmail.comvagy itt: +36 70 328 2221