Virasana hírlevél: 2014. őszi programok

Kedves regisztrált Virasana Portál Látogató,
 
annyi győri jógaprogram, workshop és hír gyűlt össze így őszre nálunk, hogy indokoltnak láttam ennek az első, 2014. őszi Virasana hírlevélnek a kiküldését. Ha nem szeretnél többé hallani felőlünk, ne olvass tovább, hanem kérlek, töröld regisztrációdat! Köszönöm, ebben az esetben elnézésedet kérem, és minden jót kívánok Neked szeretettel!
 
Ha viszont érdekel, milyen lehetőségek között válogathatsz a győri Virasana Jógastúdióban 2014. őszén, akkor itt az alkalom, hogy ezeket csokorba szedve, egy helyen, időrendben áttekintsd. Ez esetben tehát fogadd szeretettel alábbi, 9 pontba szedett ajánlatunkat!
 
1. Október 4-én, szombaton kerül megrendezésre a X. Őszi Családi Sport- és Egészségnap a Barátságparkban, ahol INGYENESEN kipróbálhattok többféle jógát és egyéb mozgásformát! A stúdió oktatóit a Jóga- és gyermekszigeten keressétek az alábbi időpontokban: 
10.30-11.15: Ashtanga Vinyasa Yoga Elivel - dinamikus jógagyakorlás angol nyelven
11.20-12.05: Gerincjóga gyerekeknek Moncsival
12.10-12.55: Gerincjóga felnőtteknek Moncsival
13.00-14.00: Hatha jóga Verával
14.05-14.50: Tartásjavító gerincjóga Mariannal
 
2. Október 5-én, vasárnap délelőtt 10.00-től 13.00 óráig "Bevezetés a kundalíni jógába" címen Hanna Sukhmani Kaur vár bennünket 3 órás kundalíni jóga mini workshopra. "A kundalini jógában a legfontosabb dolog a tapasztalás, mely közvetlenül a szívhez szól. Egyetlen szó sem helyettesítheti a tapasztalást.” -Yogi Bhajan
Minimum létszám: 10 fő. Ár: 4.000 Ft/fő.
 
3. Október 10-én, péntek este a szabad tánc, transztánc szerelmesei örülhetnek velem együtt: 19.15-től 21.15-ig Yoga Trance Dance workshopra várunk Benneteket a csodálatos kozmikus táncos és jógaoktató Kiss Andreával sok szeretettel - reményeim szerint mostantól havi rendszerességgel!
Részvételi díj: 3.000 Ft/fő, az élmény felszabadító és megfizethetetlen. :) Andreát a későbbiekben majd Yin jóga workshopra is meghívjuk, mert tapasztalatom szerint igazán sokat lehet tőle tanulni!
 
4. Október 11-én, szombaton 9.00-től 13.00-ig Somogyi Tibor várja újra a fejlődni, tudatosodni vágyókat Gyógyító Buddha gyakorló napjára.
 
5. Október 17-én este 19.15-től mintegy 3-3,5 órán át Nyári Laci Győrben még csak most induló Integratív Body work csoportjában merülhetünk el viselkedési mintáik tengerében. A Budapesten már 30 fős csoporttal dolgozó Laci foglalkozásai a kapcsolati minták tudatosításán keresztül segít bennünket egy tudatosabb, kiegyensúlyozottabb élethez. Ára 3.000 Ft/fő. 
 
6. November 7-8-9-én Somogyvári Zsolt vezet be bennünket az ősi tibeti jógarendszer, a Jantra jóga, avagy "a mozgás jógája" rejtelmeibe kétnapos (4x3 órás) Tibeti Jantra Jóga kurzusán. Szombaton és vasárnap egyaránt 9.00 órakor kezdünk, szombaton délután, vasárnap pedig már 16.30-kor végzünk 2-2 órás ebédszünettel. Előtte pénteken, nov. 7-én este Zsolt INGYENES és nyilvános előadást tart a tibeti hagyományban gyökerező Jantra Jógáról. Kurzusdíj: 14.000 Ft/fő.
 
7. SZÜLŐTÁRSAIM figyelmébe! Örömmel hívom fel figyelmeteket arra az örömteli órarendi változásra, melynek köszönhetően múlt héttől már 9-14 éves gyermekeiteket is elhozhatjátok hozzánk jógázni - akár heti rendszerességgel is:
Gerincjóga gyerekeknek Moncsival 9-14 éves korig csütörtökönként 17.00-18.00 óráig, a foglalkozások 60 percesek, és nagyban segítik szemünk fényei növésben lévő, de közben folyamatosan túlterhelt gerincoszlopának, mozgás- és idegrendszerének egészséges fejlődését. Részvételi díj: 1.000 Ft/fő.
 
8. Újdonság továbbá, hogy azok, akik napközben is szabaddá tudják tenni magukat, mostantól igény szerint részt vehetnek Arató Zsófia Transzformáció társasjáték és egyéb önismereti foglalkozásain, varázslatos hatású szertartásain. Zsófi kellemes és egyedi környezetben, saját festményeivel gazdagított inspiráló otthonában várja a tudatosodni vágyókat hétköznap délelőttönként 10.00-től 14.00 óráigRészletek, bejelentkezés: zsofia.arato@gmail.com+36205064122
 
9. Végül nagy örömmel tudatom, hogy alapító tagtársaim aktív segítségének hála hamarosan bejegyzésre kerül az elnökségemmel megalakuló Győri Jóga Egyesület. Az Alapszabályt és a vezetőséget a bejegyzéskor fogjuk nyilvánosságra hozni, de ha esetleg már most tudod, hogy be szeretnél lépni, kérlek, a Stúdióban található lapon add meg adataidat (név, lakcím), hogy mi is tudjunk rólad! Az éves tagdíj a jelen állás szerint: 1.500 Ft, és - kezdetben biztosan! - lejógázható lesz a jógastúdióban. További részletek hamarosan a honlapon és a facebookon.
 
Köszönöm figyelmeteket, szép napot kívánok szeretettel,
Vera