Partnereink

Győri Jóga Egyesület

Köszönjük, ha adód 1%-val támogatod működésünket! Győri Jóga Egyesület, 18645637-1-08

2015.03.10-én került bejegyzésre egyesületünk, a Győri Jóga Egyesület. A tagdíj mértéke 1500 Ft/év, ami teljes egészében lejógázható a Virasana Jógastúdióban.

Facebook oldalunkon tájékozódhattok a legfrissebb hírekről, eseményekről: facebook.com/gyorijoga

Szeretettel,

Himalájai Jóga Tradíció

A Himalájai Tradíció a spirituális tudás töretlen folyama, amely a himalájai barlangkolostorokban élő nagyszerű bölcsektől származik. A hagyomány kapcsolódik Maitréja Buddhához is, és ősi kapcsolata van a kereszténységgel, ami lehetővé teszi, hogy mind a nyugati és keleti kultúrákban továbböröklődjön a jóga e hagyományvonala.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház

Bár keresztény környezetben nevelkedtem, és Jézus és a keresztény misztikusok és szentek tanításait nagy tiszteletben tartom (kedvenceim: Assisi Szent Ferenc és Keresztes Szent János), a vallások közül a buddhizmus áll a legközelebb lelkemhez. Így én adóm 1%-val A Tan Kapuja Buddhista Egyházat támogatom.

Kárpátrek

Több olyan emberrel találkoztam Magyarországon, aki már rég óta szeretett volna az erdélyi Kárpátokban túrázni, de macerásnak találta a kijutást, félt a románoktól, nem ismerte a nyelvet, vagy azt, hogy honnan is kezdje magát a túrázást. Ezeken próbálok segíteni, és abban, hogy a hegyeket ismerve végigvezetem a túrát. Az időjárást viszont nem garantálhatom, ezért a kisebb-nagyobb „kavarások” megeshetnek (melyek szerintem csak még érdekesebbé teszik a kirándulást).

Homeopátiás Baráti Kör

A Homeopátiás Baráti Kör Egyesület tagjaként ajánlom minden érdeklődő figyelmébe az Egyesület képzéseit, ahol élvezetes módon, kedves és nagy tudású gyógyítóktól több szinten is elsajátíthatók a homeopátiával és a Schüssler sókkal kapcsolatos ismeretek. Részletek a honlapon.