Családállítás

Időpont: 
vasárnap, 2019, augusztus 18 - 15:00 - 19:00

"Ha repülni akarsz, dobj el mindent, ami lehúz!"

Augusztus 18-án (vasárnap) 15 órától 19 óráig megoldás orientált szervezet és családállítás csoportba várlak.

Hozhatsz bármilyen megoldandó témát (családi, párkapcsolati téma, életstratégiai kérdés, betegségekkel kapcsolatos kérdések) vagy jöhetsz segítőként (megfigyelőként) is.

A családállítás lényege, hogy felszínre hozza azokat, a mély tudattalan elakadásokat - melyek befolyásolják jelenlegi döntéseinket, kapcsolatainkat, életminőségünket.

Célja, ezeknek a sémáknak, a működőképes átrendezése.

A módszerrel meg tudjuk térben jeleníteni, hogy a lélek hol tart (láthatóvá válik “ami van”/a rejtett összefüggéseket a felszínre hozzuk), majd a technika segítségével már tudati szinten elengedjük mindazt, ami gátol, amire nincs szükségünk.

A családállítás rendkívül gyors és hatékony önismereti módszer, ami a tudattalan, lélek szintjén hat.

Hozhatsz döntéseket, hogy a tanulási folyamataidat nem szenvedésen, eget rengető nehézségekben éled meg, hanem szeretettel teli helyzetekben.

Dönthetsz úgy, hogy a felismerések könnyedén érkezzenek meg hozzád... Hiába tanultuk meg már gyerekkorunkban, hogy „az okos ember saját hibáiból tanul, a bölcs a másokéból”, újra és újra megismételjük ugyanazokat a hibákat. Kívülről fújjuk, mit kellene tenni, de amikor cselekvésre kerül sor, megint csak a megszokott séma szerint – rosszul – tesszük a dolgot.

Ha szeretnéd megismerni önmagad, legyőzni a félelmeidet, rendezni emberi kapcsolataidat és kezedbe venni a sorsod irányítását, akkor ne hezitálj, ez egy csodálatos lehetőség, hogy megtedd!”

Önbizalmat elérni úgy lehet, hogy szembenézünk a félelmeinkkel, és a félelemmel teli konfliktusainkat úgy oldjuk meg, hogy az ebből származó sikerélmény építsen.

Mindezt csak ma tehetem meg. Tudván azt, hogy mindezt önmagamért teszem. Az ilyen megmérettetések megoldása után születik meg a felnőtt férfi meg a felnőtt nő."

A programot vezeti: Szalai Elvíra - Családállító

Bejelentkezés szükséges: itt a honlapon vagy elviraszalai@gmail.com, telefon: 20 57 33 977

Addig is szép napokat!

Várlak szeretettel!