Szalai Elvira

Szalai Elvira képe
Szalai Elvira - Deva Harpal Kaur
Foglalkozás, szakterület: 

természetgyógyász

Érdeklődési kör: 

Kundalini jóga, kineziológia, családállítás, masszázs, fülakupunktúra
Szalai Elvira
48 éves vagyok, három fiatalember édesanyja, jóga oktató, kineziológus és családállító. Azt gondolom, nem az a lényeg, hogy ki vagyok, hanem az, amit akkor élünk meg, amikor találkozunk.
Gyermekkorom óta sportolok, több éve rendszeresen gyakorlok.
Első találkozásom a jógával nem volt túl szerencsés, évekkel később a kíváncsiság hajtott, és a kundalini jóga első alkalommal beszippantott. Harangka Szemes Arankánál kezdtem gyakorolni, számomra az ő lénye meghatározó. Ő indított el a kundalini jógaoktató képzésen, általa váltam tanárrá. A képzést magyarországon, The Kundalini Research Institute keretében, Sadhana Singh vezetésével végeztem el. Hatha jógaoktató képzést a a Baraka jóga iskolában, Gyúró Évánál végeztem. Rendszeresen tartok Kundali jóga órákat, és Senior jógát.
Nekem a Kundalini jóga az első pillanattól fogva örömforrás. A testi-lelki “jól-lét”-et, saját korlátaim meghaladását, a szabadságot jelenti. Testi szinten egy másfajta erőnlétre, rugalmas izmokra is szert tettem, és élvezem, hogy nem fáj itt is ott is. Mentálisan, az autisztikus tüneteim nagy mértékű csökkenését is a rendszeres gyakorlásnak köszönhetem.
Öröm számomra az is, ha segítségemmel mások megtapasztalhatják a jóga áldásos hatásait és felemelő erejét.
Azt szeretném, hogy amikor felállsz a matracodról, tudd és érezd, hogy ma is tettél magadért valamit, hogy egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb emberré válj. És mindeközben javul a testtartásod, csökkennek vagy akár meg is szűnnek a fizikai problémáid (ha vannak), sokkal kitartóbb és magabiztosabb leszel.

Szeretettel várlak az óráimon!
elviraszalai@gmail.com
20/5733977

Életfilozófia: 

„Ha nem látod Istent mindenkiben – nem látod Istent egyáltalán.”
„If you can’t see God in all / You can’t see God at all” (Yogi Bhajan)

Történet

Ennyi ideje tag
1 év 8 hónap