Ingyenes Gerilla Jóga Győrben

Időpont: 
vasárnap, 2014, november 9 - 10:00 - 11:30

Ismét ingyenes jógagyakorlásra hívlak Benneteket Győrben - az évszakra való tekintettel azonban ezúttal nem a szabad ég alatt fogunk gyakorolni. Átmozgató, felszabadító és tartásjavító jógagyakorlásra készüljetek sok-sok nyújtózkodással, az ízületek átmozgatásával - a Himalájai Jóga Tradíció szelemében! Éljetek a lehetőséggel, gyertek a Virasana Jógastúdióba (Bisinger sétány 26.) vasárnap 10 órára, és jógázzunk együtt szabadon ...ezúttal nem a szabadban (bár az a legjobb!!!), hanem egy szeretetteljes hangulatot árasztó jógastúdióban!!!
Képzett győri és Győr környéki oktatóknak, helyszíneknek szabad csatlakozni, szívesen megyünk! :)

MATRACOT MOST KIVÉTELESEN NEM KELL HOZNI, VAN!

Szabályzatot kérlek olvasd el, mielőtt eljössz! 
*********************************
http://gerillajoga.blogspot.hu/p/reszveteli-szabalyok.html

Tartja: Gergó Veronika 
Bemutatkozás: http://virasana.hu/user/12
Érd.: 06202473049

https://www.facebook.com/events/1574103366137019/

Az óra tartalma:

Ezen a héten szeretném megosztani Veletek a Himalájai Jógatradíció oktatóképzésének első hetében tanultakból és tapasztaltakból mindazt, ami egy-egy foglalkozás keretei között az én tudásszintemből éppen most megosztható. Mint az várható volt, nem csak arról van szó, hogy új gyakorlatokat tanultam, hanem gyakorlásomat és oktató stílusomat egyaránt mélyen érintő hatások értek. Pl. gyakorlásunkat mostantól lehetőség szerint csendben, figyelmünket szabadon áramló légzésünkön és tudatosan ellazított testünk belső terén nyugtatva fogjuk végezni, és a makarászanában végzett központosítást követően a Himalájai Jóga egyik sajátosságával és gyöngyszemével, az ízület és mirigy gyakorlatokkal fogjuk átmozgatni a testet.

Az ízület és mirigy gyakorlatsorozat nyújtó elemekből áll, és a fejtetőtől a lábujjakig szisztematikusan végig haladva érinti a test összes ízületét és mirigyét. Gyakorolható öngyógyító gyakorlatsorként önmagában is, vagy bemelegítésként a klasszikus jóga ászanák előtt. A gyakorlatokat lehet ülve, állva és néhányukat fekve is végezni, így bármilyen korosztály számára könnyedén elvégezhető. Egészséges és panasszal élők számára egyaránt ajánlott, gyógyító hatása különösen érezhető ízületi panaszok és arthritis esetén. Jótékony hatásai közül íme néhány:
- fokozza az ízületek rugalmasságát, segíti azok tisztulását
- beindítja, majd harmonizálja az egész test energiarendszerét, segíti a sejtkommunikációt
- harmonizálja a mirigy- és hormonrendszert
- segíti az ideális testsúly megteremtését és megtartását
- hatására az egész test rugalmasabb, fittebb, egészségesebb lesz
- növeli a testtudatosságot.

Ezt követően a napüdvözlet dinamikus verzióját fogjuk gyakorolni, majd a csoport igényei szerint szemezgetünk a klasszikus jógaászanák közül. Az órát relaxáció és rövid meditáció zárja.

Szeretettel várlak Benneteket!