Gerilla Jóga Győr: jógázzunk INGYENESEN a szabadban!!!

az első alkalom

A következő két hétben két alkalommal is lehetősége nyílik a győri jógázni vágyóknak arra, hogy képzett oktató vezetésével INGYENESEN JÓGÁZZANAK a szabadban a Gerilla Jóga Győr kezdeményezésnek köszönhetően, ami egy Budapesten sikerrel működő ingyenes "mozgalom", a Gerilla Jóga (info: http://gerillajoga.blogspot.hu) első vidéki követője. Célja, hogy egyre többen ismerkedjenek meg a jógával, oktatókkal és irányzatokkal. A pesti "anyamozgalomtól" eltérően Győrben egyelőre egy oktató tartja az órákat a szabadban, de ő elmondása szerint örömmel venné további oktatók, iskolák csatlakozását a kezdeményezéshez.

A kezdeményezés mottója: “jógázz szabadon …a szabadban”. Tavasztól őszig előre meghirdetett időpontokban győri szabadtéri helyszíneken lehet jógázni, az alkalmakra bárki, bármikor ingyenesen becsatlakozhat. Matracot hozni kell!
 
Következő időpontok, témák, helyszínek:
2013.06.02., 16.00-17.30 Átmozgató hatha jóga a Nap üdvözlésével és gerinccsavarással - a Mosoni-Duna Holtágnál az "új játszótérnél"
2013.06.08., 16.30-18.00 Gerilla hatha jóga az Újhold jegyében: energetikai blokkok oldása, elengedés-megújulás - a Dongó Jazz Café udvarán (Győr, Szövetség u. 12.)

A 2 évtizednyi szegedi távollét után szülővárosába visszatért győri kezdeményező, Gergó Veronika egyfajta felajánlásként tekint erre a programsorozatra: "Ezzel szeretném kifejezni Győr városnak hálámat és köszönetemet azért, hogy Vendégköröm érdeklődésének köszönhetően immár teljes egészében felnőtt hivatásomul választott szakmámnak, a jógaoktatásnak szentelhetem az időmet. Másrészt hálával tartozom Haklik Mártának, a Gerilla Jóga megalapítójának és lelkes vezetőjének azért, hogy csatlakozhattam a mozgalomhoz, és kitüntet figyelmével, támogatásával." 

 
Veronika reméli, hogy a szabadtéri mozgalomhoz csatlakoznak majd hangszerhez értő lelkes segítők is, akik barátságból, a közös élmény kedvéért szintén elmennek "gerillázni", hogy legyen zene és még jobb legyen a hangulat. :)
 
Bővebb információért és fontos tudnivalókért KATTINTS IDE
https://www.facebook.com/gerillajogagyor/events

Ha kedvet kaptál a jógához, nyomj egy lájkot! :)

 

Címkék: