Dobóczki Erika

Dobóczki Erika képe

Email

Csak egyszerű szöveges email
Igen
Beséné D.Erika
Foglalkozás, szakterület: 

Gerincjóga

Érdeklődési kör: 

Szeretettel köszöntelek!
Beséné Erika vagyok, Gerincjóga oktató.
Az aktív sport és a mozgás már gyermekkorom óta az életem része. Néhány évvel ezelőttig a dinamikus edzéseket részesítettem előnyben, mígnem a testem nemet mondott. Rá kellett jönnöm, mennyire fontos a Gerincünk "karbantartása". Ekkor fordultam először a gyógytorna, majd a jóga irányába. Nagyon megfogott a Kundalini jóga, itt a Virasanában. Ezután belekóstoltam Tóth Eszterrel a női jóga rejtelmeibe is, ezek után kezdtem érezni a hívást, hogy tanítsam is! A Mandala Jógaiskolánál végeztem el a Gerincjóga oktató képzést.
DE mi is az a Gerincjóga?
A Gerincjóga egy olyan modern mozgásrendszer, amely a jóga különleges eszköztárát használja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítására.
Kinek javasolt a Gerincjóga?
Bárkinek, aki szeretne energikusabb, rugalmasabb, erősebb, kiegyensúlyozottabb lenni, és szívesen megismerkedne a jógával és a relaxációval.
A Gerincjóga rendszeres gyakorlása számtalan jótékony hatással bír. Javítja a testtartást, erősíti, lazítja és nyújtja az izomzatot, növeli az ízületi hajlékonyságot. Rendkívül hatékonyan növeli a fizikai és pszichikai teherbírást. Vitalizál, oldja a stresszt, és serkenti az immunrendszer működését.
A Gerincjógában kiemelt figyelem irányul a helyes légzés elsajátítására, melynek hatására lecsillapodik az elme, javul az emésztés, és a gyakorlás kedvezően hat a hormonrendszerre is.
A gyakorlatsor relaxációval zárul, amely segíti a mai felgyorsult világból érkező ember figyelmét a saját testére irányítani. Az idegrendszer megpihen, az elme és a test egyaránt egy relaxált állapotba kerül.
Ha úgy érzed, megszólított, gyere és gyakorolj velem!
Szeretettel: Erika
Email: doboczki2@gmail.com
Tel.: 06 20 53 45 799

Életfilozófia: 

"Testesítsd meg amit tanítasz, és csak azt tanítsd, amit megtestesítettél."

Kedvenc könyvek: 
Paulo Coelho könyvei,Dan Millman:Szókratész utazásai,Békés Harcos útja,

Történet

Ennyi ideje tag
1 év 1 hónap