Jógatábor ESSE masszázzsal Zebegényben

Akik tavaly résztvettek 3 napos Rába-parti elvonulásunkon, megtapasztalhatták, hogy milyen sokat adhat az embernek ez a rövid kis idő is fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt. A jógában javasolt legalább évente egyszer elvonulni, letenni a megszokott rutint, megtisztítani magunkat az akadályoktól.
Erre ad alkalmat ezévi táborunk is, ahol a klasszikus jóga módszereket - satkarma, ászana, pránajáma, mantra, meditáció - az Access Consciousness™ masszázstechnikájával, az ESSE kezeléssel kombináljuk.
Az ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment - magyarul kb: "a strukturális megtestesülés energetikai szintézise") egy egyedülálló testkezelés, ami kombinálja az Access Consciousness™ eszközeit manuális technikákkal, melyek a kötőszövetet, azaz a fasciát - a test minden részét hálószerűen összekötő hártyarendszert - célozzák meg. 
Az ESSE arra szolgál, hogy a test formájában és struktúrájában változásokat hozzon létre, ami lehetővé teszi a mozgás, a funkció és a test energetikai rendszerének a könnyedségét.
Mindezt kiegészíti az előreláthatóan isteni vegetáriánus táplálék, amit a sokunk által mélyen tisztelt és hőn szeretett szakácsunknak, Elek Imolának köszönhetünk majd.
ESSE: Kozák Anikó
Jóga: Gergó Veronika
Helyszín: www.naptanya.hu (Zebegény, Naptanya)
Ár: 35.000 Ft/3 nap szállással, étkezéssel
Jelentkezés: minél előbb 10.000 Ft előleg befizetésével, mert a szállásfoglalást fixálnom kellene.
Minimális létszám: 10 fő