Partnereink

Győri Jóga Egyesület

Köszönjük, ha adód 1%-val támogatod működésünket! Győri Jóga Egyesület, 18645637-1-08

2015.03.10-én került bejegyzésre egyesületünk, a Győri Jóga Egyesület. A tagdíj mértéke 1500 Ft/év, ami teljes egészében lejógázható a Virasana Jógastúdióban.

Facebook oldalunkon tájékozódhattok a legfrissebb hírekről, eseményekről: facebook.com/gyorijoga

Szeretettel,

Himalájai Jóga Tradíció

A Himalájai Tradíció a spirituális tudás töretlen folyama, amely a himalájai barlangkolostorokban élő nagyszerű bölcsektől származik. A hagyomány kapcsolódik Maitréja Buddhához is, és ősi kapcsolata van a kereszténységgel, ami lehetővé teszi, hogy mind a nyugati és keleti kultúrákban továbböröklődjön a jóga e hagyományvonala.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház

Bár keresztény környezetben nevelkedtem, és Jézus és a keresztény misztikusok és szentek tanításait nagy tiszteletben tartom (kedvenceim: Assisi Szent Ferenc és Keresztes Szent János), a vallások közül a buddhizmus áll a legközelebb lelkemhez. Így én adóm 1%-val A Tan Kapuja Buddhista Egyházat támogatom.

EVERNESS Fesztivál

Kedves Gyakorló!

Örömmel értesítelek, hogy az EVERNESS Fesztivál Együttműködő Partnere lettem!

Egy teljes hét Siófokon, ahol mindenféle önismereti foglalkozásba bele lehet kóstolni, lesznek előadások, workshopok, jóga, és más különleges mozgásformák, tánc, koncertek, vega és vegán konyha, és még annyi más!

Az EVERNESS partnereként lehetőségem van 10%-os kedvezményhez juttatni, amennyiben az én kódomat használod a vásárláshoz. Érvényes a heti bérletre és a napijegyekre is.