Húsvéti önvizsgálat

Húsvéti ajándékként álljon itt egy alacsony eszközigényű :) mentális gyakorlat mindazoknak, akiknek kedvük van az ilyesmihez:

Használd ki a Fény megújulást támogató, tisztító erejét, tarts önvizsgálatot! (hjaigen, az esős idő ne szegje kedved, de ha mégis, akkor válassz egy napsütéses alkalmat minderre vagy igyál egy kis orbáncfűteát :)) Vizsgáld meg tudatosan viselkedésedet, érzelemvilágodat és gondolkodásodat (mintha kívülről látnád): találsz-e esetleg még magadban a múltból dédelgetett sérelmeket, robotelméd automatájaként működő negatív mentális mintákat! Ha találsz ilyet, maradj kívül, ne azonosulj vele, ne merülj el benne, és (pláne) ne rendelj hozzá bűntudatot, hanem tudatosítsd, és mosolyogva engedd el! Az önvizsgálat során nézz szembe bátran és őszintén önmagaddal, és tiszta szívvel bocsásd meg felmerülő gyarlóságaidat! Ha ez sikerül, utána meglátod, már másokra sem fogsz haragudni, és minden érezhetően könnyebb lesz. :)
Ez a gyakorlat hozzásegíthet ahhoz, hogy egy tisztább, Emberhez méltó szinten jelen lehessünk saját életünkben, és valóban kapcsolatba lépjünk Önmagunkkal és Egymással! Szép Tavaszt kívánok mindnyájunknak sok szeretettel!

Vera