Rendeld meg nálam kedvenc könyvedet!

Kedves Vendégeim!

Tudtátok, hogy a Virasana Jógastúdióban 1-2 napos határidővel megrendelhető az Alexandra Könyvnagykereskedés teljes állománya? Ha tehát szeretnéd támogatni a stúdiót, akkor ezt úgy is megteheted, hogy nálam rendeled meg kedvenc könyveidet. Épp leadok egy rendelést a következő két könyvre, amit szívből ajánlok mindenkinek:

 

Thondup Tulku Rinpocse: A TUDAT GYÓGYÍTÓ EREJE (4.990 Ft)

Meditálni nem is olyan nehéz! Ráadásul rendkívül hatásos.
Ha túl feszült vagy, ha depressziós vagy, ha fájdalmak gyötörten, ha gyógyulni szeretnél, ha másokat is meg szeretnél gyógyítani, ha fel akarod fedezni rejtett képességeidet, akkor ez a könyv neked való!
Tulku Thondup Rinpocse könyvének segítségével könnyen megtanulhatsz meditálni, hogy javíthass mind önmagad, mind a környezeted életminőségén.
 
Dan Millman: ERRE SZÜLETTÉL (3.490 Ft)

Élvezetes kézikönyv, akár jóskönyvként is alkalmazható. Praktikus és jól érthető számmisztika, amolyan "biblia", amit bármilyen döntéshelyzetben újra és újra elővehetünk. A békés harcos szerzője megismertet minket egy ősi bölcsességen alapuló, modern életfeladat-rendszerrel, amely már emberek százezreinek segített, hogy értelmet, célt és irányt találjanak életünknek. Feltárja az egyes életutakkal kapcsolatos - az egészség, a pénzügyek és a szexualitás terén jelentkező - legfontosabb feladatköröket, tehetségeket és sajátságos szükségleteket, valamint azokat az irányelveket, amelyek követésével rálelhetünk a velünk született vágyainknak és képességeinknek megfelelő megélhetési forrásra. Bemutatja az emberi kapcsolatok rejtett céljait, hogy miként éljünk összhangban életciklusainkkal, és segít megérteni a múltunk, jelenünk tisztázását, valamint a jövőnk szebbé tételét befolyásoló, legfontosabb spirituális törvényeket.

 

Swami Kriyananda: A Rádzsa-jóga művészete és tudománya 

(3.50Ft)

 

A Rádzsa-Jóga művészete és tudománya című kötet tizennégy leckét tartalmaz, amelyek tanulmányozása során az ember spirituális rendeltetésének elérését bizonyítottan elősegítő jóga eredeti tudománya teljes pompájában tárul elénk. A mű a napjainkban rendelkezésre álló legátfogóbb tananyagot tartalmazza a jógára és a meditációra vonatkozóan, és elősegíti, hogy modern korunkban elmélyült és bensőséges megértésre tegyünk szert a több ezer éves tanítások gyakorlati, spirituális és napi alkalmazása terén. A kötet az írott szöveg és a fényképek révén több mint 450 oldalon keresztül részletesen mutatja a hatha-jógát (jóga testtartásokat), a jóga filozófiáját, a tudati megerősítéseket, a meditációra vonatkozó utasításokat, és a légzésszabályozási technikákat. Találhatunk a kötetben javaslatokat a jóga mindennapi gyakorlásához, hasznos információkat étrendünk kialakításához és alternatív gyógyulási módszereket egészségünk javításához.