Kerekes Veronika

Kerekes Veronika képe
Kerekes Veronika
Foglalkozás, szakterület: 

Női jóga és Kismama jóga oktató

Érdeklődési kör: 

Sziasztok!

A jógával 2012-ben, 28 évesen ismerkedtem meg, amikor tudatosan kerestem olyan mozgásformát, ami testileg-lelkileg feltölt.
Az első óra katartikus élményt hozott: a gyakorlás és a közösség is. Jó érzés volt végre hasonló gondolkodású emberekkel kapcsolatba kerülni.
A jóga által megtaláltam azt az utat, amin igazán önmagam lehet, ugyanakkor ki is tudok teljesedni. Egyszerre kihívás és megérkezés.
Szülésélményem feldolgozására végeztem el 2013-ban a Padma Jógastúdió Kismama jóga oktató képzését. Azóta sok kismamát segíthettem a tudatos gyermekvállalás útján.
A Nalíni Női Jóga oktatóképzést a karantén időszakában végeztem el. Női mivoltom iránti feltétel nélküli szeretet és elfogadás mélyítése volt a célom vele. Hivatásomnak érzem és a hétköznapokban is gyakorlom a sajátom mellett, a többi nő rezgésszintjének emelését és önbecsülésének erősítését.
A Virasana Jógastúdióban kezdő, majd haladó Nalíni Női foglalkozásokra, Amazon órákra, Kismama, Szülőpozíciós és babás jóga foglalkozások közös gyakorlására hívlak szeretettel!

Történet

Ennyi ideje tag
8 év 4 hónap