Ayurveda a konyhában: Ízek és ételek mágiája
Elsődleges fülek
A kurzust két Rishikeshben élő szerzetesnő tartja. Ők felajánlásért teljesíthetnek szolgálatot, a kurzus praktikus célja az, hogy ingyenesen megtarthassák nekünk a délelőtti Vyayam jóga foglalkozást.
Háromféle - természetesen vegetáriánus - menüből választhatunk:
1. Keleti konyha:
- Miso leves
- Tempura (sült zöldségek)
- Sushi
2. Indiai konyha:
- Dhal
- Rizs különféle módon
- Pakora
- Halva
3. Mediterrán konyha
- Előétel: kenyér paradicsom salsa-val
- "Arroz Caldoso" - leveses rizs zöldségekkel - egytálétel
- Mediterrán saláta
Időtartam: 2,5 - 3 óra (+ 30 perc előkészület előtte és 30 perc takarítás, mosogatás utána)
- 1 óra elmélet
- 1,5 főzés
- 0,5 óra étkezés
Dakshina (Adomány): - nyersanyag árát szétosztanánk a részvevők között + felajánlás szabadon, belátás szerint.
Helyszín: Szabadhegyi otthonomban, a jelentkezőknek majd megküldöm a pontos címet.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Szeretettel várunk Benneteket a Dharma szolgálatában: Bhagirathi és Vera
- A részvétel jelzéséhez/hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.