Beszéljünk jól, beszélgessünk! Beszédtechnika workshop Kiss Tündével

Időpont: 
szombat, 2022, november 26 - 09:00 - 12:00

Tünde üzeni:
Egy szombat délelőtti kóstolót raktam össze nektek, akik abból éltek, hogy beszéltek (pedagógusok, tanárok, oktatók, versenyszférában prezentálók, stb.), illetve azoknak, akik sokat használják a hangjukat (anyukák, és ez nem vicc!, bolti eladók, ügyintézők), de érzik, hogy nem mindig jól (pl.: berekednek). 
3 órában közösen végigjárjuk a hangadás alapjait (légzés, lágy hangindítás, hangerő, hangelőrehozás, artikuláció, hangsúly, hangszín, hanglejtés, hanghigiénia fontossága). Kaptok tippeket, gyakorlatokat, melyekkel jobbá, könnyebben használhatóvá válik a mindennapi beszéd! Szívesen várom a kéréseket is ezügyben, hiszen elég nagy a merítés. A közös tapasztalások után egyéni konzultációra is van lehetőség!

Csoportvezető: Kiss Tünde színész, logopédus
Szervező: Gergó Veronika jógaoktató, tanár, a Virasana Jógastúdió vezetője

Ár: 6.500,-/fő

Néhány technikai dolog: Érdemes kényelmes ruhában jönni (vagy hozni, mert van öltöző). Zokniban vagy mezítláb, esetleg papucsban legyünk. Ha szeretnél jegyzetelni, akkor hozz magaddal papírt tollat. 

Részvételi szándékodat itt vagy a facebook eseménynél jelezheted.
Kérjük, 3.500,- előleg befizetésével biztosítsd helyedet, jelentkezésedet akkor tekintjük megtörténtnek. OTP SZÉP kártyát elfogadunk. 
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30.