Satyananda Yoga tanfolyam győrieknek Szóládon

A Satyananda Yoga, az integrált jóga tradíciója egyedülálló módon segíti gyakorlóit. Eltérő gyakorlatsorokat ad tinédzsereknek, felnőtteknek és időseknek, hogy mindegyik csoport a tényleges szükségleteinek megfelelő módszereket végezze az egészsége és harmóniája érdekében. A gyakorlatsorok, jógikus szóhasználattal szádhanák alkalmasak az elfoglalt emberek számára is. Jógakapszulákból állnak, melyek a jóga eltérő ágainak, mint a hatha, rádzsa, krijá, karma, bhakti, gjána és mantra jógák módszereit tartalmazzák. A célunk legyen akár az egészség, az ellazulás, a boldogság vagy a spirituális fejlődés, a gyakorlásnak ez az integrált módja fogja számunkra a legtöbbet adni. Ehhez ad szakértő útmutatást a Satyananda Yoga.

Az idei Satyananda Yoga Tanfolyam helyszíne a szóládi Magyar Jóga Társulás ásram lesz. 
A tanfolyam öt szombati gyakorlónapból, valamint otthoni egyéni tanulásból és gyakorlásból áll.  Az ásrambeli napok során a résztvevők megismerkedhetnek a Satyananda Yoga életmódprogram elemeivel, az otthoni gyakorláshoz pedig részletes programokat és segédanyagokat kapnak minden hónapban. Az ásram ebédet és vacsorát is biztosít a csoport tagjainak, és részt vehetnek az ásram különleges, védikus tűzszertartásán is. 

A Satyananda Yoga India és a világ egyik legelismertebb jógatradíciója. Alapítója, Sri Swami Satyananda Sarasawati óriási hatást gyakorolt a mai jógakultúrára. Neki köszönhetjük a jóga nidrá mélyrelaxáció létrehozását, az ászanák és pránájámák osztályozását, a pratjáhára gyakorlatok leírását, az addig titkos krijá jóga közzétételét, a satkarma technikák részletes leírását, valamint speciális ászana sorozatok, a pavanmuktászanák összeállítását.

A kurzust Swami Bhaktananda vezeti.

Dátumok: 2024. január 20., február 24., március 23., április 20., május 18. 10:00-17.00 óra
Helyszín: Magyar Jóga Társulás ásram, Szólád
Jelentkezés: vera@virasana.hu
Részvételi díj: 40.000 Ft, mely előre fizetendő, és magában foglalja a tanfolyam és a 10 étkezés árát is.
Utazás: egyénileg vagy csoportosan
 
Az érdeklődőket a részletekről e-mailben tájékoztatjuk.

Címkék: