Osvald Anikó

Osvald Anikó képe
Érdeklődési kör: 

     2016-ban léptem be a jóga világának ajtaján,eredetileg egy térdsérülés miatt kezdtem el kutakodni, miként javíthatok a fájdalmamon. Akkor még nem tudtam, hogy a jógával nem csupán a fizikai jóllétet stabilizálhatom, hanem a mentális és lelki eredetű problémákat is kiegyensúlyozhatom a módszer segítségével. Elkezdtem egy alaptanfolyamot ami B.K.S. Iyengar a világszerte elismert jógamester metódusát tanította. Nagyon megszerettem az irányzat precízitását, gondolkodás módját és a jóga eszközök használatát, amik a lehető legmagasabb fokon segítenek a sérülés elkerülésében és minden jógapóz helyes végrehajtásában.

     Ez az alap tanfolyam három éves volt, a negyedik évben pedig megkezdhettem a tanfolyam oktatói részét ami jelenleg is folyamatban van. Ez idő alatt 2019-ben elvégeztem egy Hatha alap jógaoktatói képzést amivel egy nemzetközileg elismert oklevelet szerezhettem a Baraka jógaiskolában.

     Két éve oktatok Székesfehérváron az Életvirága  jógastudióban, idén már Győrben is a Virasana jógastudióban. Az óráim során törekszem a jó hangulatra és arra, hogy az egyéni problémák mihamarabb megszűnjenek. Óráimat általában 10 fővel szoktam tartani, ez a létszám még biztosítja azt, hogy mindenkire egyénileg tudjak figyelni. Úgy gondolom az embereknek szüksége van az én időre, arra, hogy ebben a rohanó világban lecsendesítsük az elmét és törődjünk a testünkkel amiért kibírja a sok megpróbáltatást aminek ki van téve.

     Hálával szoktam szemlélni a tanítványok arcát egy jógaóra után, ahogy megújult energiákkal lépnek ki a teremből és egy lépcsőfokkal közelebb kerülnek az önvaló eléréséhez. Ez megkönnyíti a minden napok nehézségeit.     

     Tanítványaim nincsenek korosztályhoz kötve, gyerekektől kezdve a kamaszokat, felnőtteket és a szépkorúakat is szeretettel várom  jógaóráimra, a csoportokat ez alapján alakítom. Fontos a rendszeres gyakorlás ahhoz, hogy elérjük a kívánt hatást.

     Jelentkezz az óráimra, ismerd meg a határaid átlépésének érzését a benned rejlő energiák felszabadítása során.

Várlak szeretettel, szánj magadra időt!  
 
Tel:06705059709

 

Életfilozófia: 

"Az egészség olyan, mint a folyó vize, az állandó mozgás mindig frissen és tisztán tartja." - B.K.S. Iyengar

Kedvenc könyvek: 
B.K.S. Iyengar - Jóga Új Megvilágításban
B.K.S. Iyengar - Pránajáma Új Megvilágításban
B.K.S. Iyengar - A Jóga Fája
B.K.S. Iyengar - Jóga, a holisztikus egészséghez vezető út
B.K.S. Iyengar - Az Élet Új Megvilágításban
Geeta Iyengar - Yoga A Gem For Women
Bobby Clennell - Nők Jóga Könyve
Patanjali - Jóga szútrák
Bhagavad-gíta

Történet

Ennyi ideje tag
3 év 1 hét